Αρχική Σελίδα

Furis Group Co Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

                                     ΚΙΝΑ Furis Group Co Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα Furis είναι α η μηχανή reaserch και η επιχείρηση πωλήσεων. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής για την κατασκευή της μηχανής συσκευασίας pharma και Pharma το καλλυντικό προϊόν προσωπικής φροντίδας κατασκευάζοντας τη μηχανή κ.λπ. Το κύριο προϊόν μας: μηχανή πλήρωσης καψών, μετρώντας μηχανή καψών, Τύπος βομβών λουτρών και μηχανή συσκευασίας, πλήρωση σωλήνων και σφραγίζοντας μηχανή, catoning μηχανή μηχανών συσκευασίας φουσκαλών καψών, κ.λπ.
Είμαστε κύριοι εμείς είμαστε κύριοι του εργοστασίου 3 μηχανημάτων, η κάλυψη περισσότερο από 10000 περιοχής το σύγχρονο τυποποιημένο worksho που τετραγωνικών μέτρων, έχει 80 επιδέξιους εργαζομένους. Εμείς αυστηρά σύμφωνα με ISO9001: το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2002 η παραγωγή, οι μηχανές παίρνουν την πιστοποίηση CE. Ο προηγμένος εξοπλισμός, η υψηλά τεχνολογία κατασκευής και το σύστημα επιθεώρησης επάρχων βεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων και την ακρίβεια. Με τον πλήρη εξοπλισμό παραγωγής, τη σταθερή ποιότητα, την αξιόπιστη απόδοση και το καλό afterservice.
Τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο δημοφιλή στη διεθνή αγορά.
«Η ανάπτυξη με τους πελάτες» είναι πάντα η διοικητική έννοιά μας. Πιστεύουμε την αξιοπιστία, την ευσυνειδησία, το τολμηρό πνεύμα, τη συνεχείς βελτίωση και τη δημιουργηκότητα στη διεύθυνση μιας επιχείρησης, υποδοχή που ο oversea πελάτης συνεργάζεται με μας.
Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

Η αξία μας

 

1. Υψηλός - ποιότητα + οικονομική λύση

 

 

Ομάδα FRS με την αντιστοιχία υποστήριξης τεχνολογίας της Κίνας επάνω υψηλός σας - ποιοτικές απαιτήσεις.

Η οικονομική τιμή ομάδας FRS μπορεί να σας παρέχει καλύτερα έλεγχος προϋπολογισμών.

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ομάδας FRS με την πιστοποίηση CE πιστοποίησης του ISO 9001 και άλλα qualitfications μπορούν guranttee εσείς που οποιοσδήποτε κίνδυνος στο selction μηχανών ή την εφαρμογή του προγράμματος.

 

 

2. Επαγγελματικό με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα

 

Οι εμπειρογνώμονες ομάδας κκπ FRS και οι μηχανικοί επικύρωσης μπορούν guid το πρόγραμμα και η αντιστοιχία εγγράφων σας επάνω το FDA cWho GMP.EU κκπ ΗΠΑ, κ.λπ.

Οι γενικοί προγραμματίζοντας εμπειρογνώμονες εργοστασίων FRS μπορούν να εξασφαλίσουν την ποιότητα projuect σας όχι μόνο σε όλα τα asepects, αλλά και την ευελιξία αποδοτικότητας δαπανών και το expandablity και την ασφάλεια.

Ο επαγγελματικός σχεδιασμός ομάδας FRS και η πεπειραμένη ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μπορούν να υποστηρίξουν το βέλτιστους χρόνο και το κόστος laor αποταμίευσης εφαρμογής του προγράμματός σας.

 

3. Μιας στάσης τεχνική υπηρεσία

 

Η ομάδα FRS με τους παγκόσμιους συνεργάτες μπορεί να σας παρέχει τρέχον technolog και να ξέρει πώς της επικύρωσης και της παραγωγής προγράμματος μηχανών.

Οι μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί FRS μπορούν να κάνουν το επί παραγγελία σχέδιο για να ταιριάξουν με επάνω την προδιαγραφή απαίτησης του χρήστη.

και κατασκευαστικός σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η ενεργητική και επαγγελματική ομάδα Α.Μ. μπορεί να σας παρέχει αποτελεσματικά μιας στάσης techical υπηρεσία από το δοκιμαστικό cFat δοκιμής δειγμάτων, ανάθεση εγκαταστάσεων, ΠΟΥ ΚΆΘΕΤΑΙ, traing στην τεκμηρίωση και την επικύρωση.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Είμαστε φαρμακευτική ένωση βιομηχανίας εξοπλισμού της Κίνας, μονάδες μελών ένωσης τεχνολογίας συσκευασίας της Κίνας. Η επιχείρησή μας αναγνωρίζεται ως σημαντικός φαρμακευτικός κατασκευαστής εξοπλισμού και διανομέας των υλικών συσκευασίας και των φαρμακευτικών χημικών ουσιών. Η επιχείρησή μας ιδρύεται σε Rui'an, Κίνα, με την εμπειρία 20 ετών (που ανοίγουν το 1996 έτος) στη βιομηχανία φαρμακευτικών ειδών και ιατρικής. Προσφέρουμε τώρα μια περιεκτική ολόκληρη γραμμή παραγωγής των ποιοτικών φαρμακευτικών μηχανών, μίας χρήσης μηχανή προϊόντων προσωπικής φροντίδας με τις ανταγωνιστικές τιμές. 

Furis Group Co Ltd Furis Group Co Ltd Furis Group Co Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : FRS

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Furis Group Co Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Furis Group Co Ltd Πιστοποιήσεις