Αρχική Σελίδα Προϊόνταυγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης

Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής

Πιστοποίηση
Κίνα Furis Group Co Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Furis Group Co Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η εργασία γεμίζοντας μηχανών καψών πολύ συμπαθητική, συμπαθώ αυτήν την μηχανή! επίσης, το ηλεκτρονικό τρέχοντας αγαθό μηχανών καψών μετρώντας, η άλλη μηχανή συσκευασίας όπως το μαρκάρισμα της μηχανής λειτουργεί επίσης πολύ good.we έχει συνεργαστεί για περισσότερο από 4 έτη.

—— Muhammed Ali από τις ΗΠΑ

Η αυτόματη μηχανή Τύπου βομβών λουτρών και η αυτόματη βόμβα λουτρών συρρικνώνονται τη μηχανή συσκευασίας είναι φανταστικές, πολύ εκτός από το κόστος εργατικού δυναμικού μας. Θέλουμε να διατάξουμε περισσότερους.

—— Νερά του Jimmy από τις ΗΠΑ

Η μηχανή συσκευασίας φουσκαλών και η μηχανή Τύπου ταμπλετών, δεν τρέχουν ομαλό, μετά από να ρυθμίσουν, τώρα όλες οι μηχανές τρέχουν καλά, εμείς satifiy αυτοί.

—— Maico Polzella από την Ιταλία

Η καψών πλήρωσης μηχανών γυαλίζοντας μηχανή όλες μαρκαρίσματος μηχανών μηχανών ηλεκτρονική μετρώντας οργανώνεται πολύ καλά, έχουμε διανείμει τη μηχανή τους στην Ινδία για τρία έτη. Αυτή η επιχείρηση είναι αξιόπιστος προμηθευτής μηχανών pharma.

—— Dilip από την Ινδία

Είμαι Online Chat Now

Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής

Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής
Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής

Μεγάλες Εικόνας :  Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FRS
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Ghl-150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: 8000-20000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα μηχανών

Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής

περιγραφή
Όνομα Προϊόντος: Υψηλή αποδοτική υγρασία σειράς GHL που αναμιγνύει τον υγρό Granulator αναμίκτη υψηλής ταχύτητας Υλικό: 304 από ανοξείδωτο χάλυβα
PLC: να προσθέσετε Η αφή: να προσθέσετε
Τύπος σκονών: Υγρή ή ξηρά σκόνη εξόδου: 50kg/b
Δύναμη: 6.5KW Βάρος: 500 KG
Υψηλό φως:

υγρή μηχανή κοκκιοποίησης

,

υψηλό granulator αναμικτών κουράς

Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής

 

 

Να ισχύσει:

 


Ο υγρός τύπος υψηλής ταχύτητας GHL που αναμιγνύει granulator είναι ένας εξοπλισμός υψηλής αποδοτικότητας που μπορεί να αναμίξει τα διαφορετικά υλικά σκονών και να κοκκοποιήσει τον κόκκο σε μια διαδικασία. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη βιομηχανία φαρμάκων, τη βιομηχανία τροφίμων και τη χημική βιομηχανία, κ.λπ. Η σκόνη μπορεί να είναι ξηρά ξηρά μικτή και υγρή υγρή που αναμιγνύεται σε ένα δοχείο και να γίνει ένα υγρό μαλακό υλικό, κατόπιν κόβω μέσω του μεγάλου θραυστήρα και των γίνοντων ομοιόμορφων κόκκων.

 

Η ύλη και η κόλλα σκονών πρώτη σε έναν κύλινδρο αναμιγνύονται πλήρως στο κατώτατο σημείο για να γίνουν ένα υγρό μαλακό υλικό. Κατόπιν κόβω από το μεγάλο κόπτη και τους γίνονταυς ομοιόμορφους κόκκους.
Κάθε μέρη του εξοπλισμού 
 
Ο υψηλός αναμίκτης κουράς είναι επομένως ο τέλειος συνεργάτης για έναν στεγνωτήρα ρευστών κρεβατιών για τη βέλτιστη οικονομία. 
Οι σβόλοι μπορούν να κατασκευαστούν εάν κάθετο granulator συνδυάζεται με ένα Spheronizer/Pelletizer για το επόμενο spheronization των κόκκων. 
Τα συστήματα ενιαίος-δοχείων παρέχουν επίσης ότι η δυνατότητα για να ξεράνει κοκκοποιεί. 
Για τη χρήση των οργανικών διαλυτών, ο υψηλός αναμίκτης κουράς μπορεί να συνδυαστεί με ένα ειδικό κενό σύστημα με την ακέραια διαλυτική αποκατάσταση.
Cuting και μίξη της λεπίδας 
Λόγω του συνεπούς μορφωματικού σχεδίου, το σύστημα μπορεί να διαμορφωθεί χωριστά και εύκολα προσαρμοσμένος στις κατασκευαστικές περιστάσεις και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Η καρδιά κάθετο Granulator είναι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ζ-διαμορφωμένη λεπίδα στροφέων. Αυτό και τα διάφορα προϊόν-βελτιστοποιημένα σχέδια μπαλτάδων είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών επιτυχούς ανάπτυξης και συνεργασία με τον ιαπωνικό ειδικό, Powrex.
Λειτουργώντας αίθουσα
Για τα μη-κολλώδη προϊόντα στην παραγωγή εκστρατείας. Επίσης για τις διάφορες διαδικασίες με τις διαφορετικές βοηθητικές διαμορφώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ακροφύσια και ο πρόσθετος εξοπλισμός μπορούν να τοποθετηθούν στο καπάκι.
Για τα κολλώδη προϊόντα και τις παρόμοιες διαδικασίες με τις ίδιες βοηθητικές διαμορφώσεις.
Παράδοση της συσκευής
Αυτή η συσκευή μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην οριζόντια ή κάθετη ροή προϊόντων.
Ο υψηλός αναμίκτης κουράς μπορεί να χρεωθεί με το χέρι με τη βοήθεια των εμπορευματοκιβωτίων με τις συσκευές ανελκυστήρων και μεταφορέων (ή τους σταθμούς χρέωσης) ή πνευματικά με τη βοήθεια των συστημάτων μεταφορέων αναρρόφησης.
Κοκκοποιήστε απαλλάσσεται από το λειτουργώντας σκάφος σε μια μηχανή ρευστών κρεβατιών ή ένα εμπορευματοκιβώτιο, είτε από τη βαρύτητα είτε με τη βοήθεια των πνευματικών μεταφορέων.
Ένας μύλος στροφέων χρησιμοποιείται συχνά προς τα κάτω προκειμένου να επιτευχθεί ενός ομοιογενής κοκκοποιεί το φάσμα.
Σύστημα ελέγχου
Τόσο σύνθετος ανάλογα με τις ανάγκες, όσο το δυνατόν πιό εύχρηστος. Οι έλεγχοι προσαρμόζονται ακριβώς στις απαιτήσεις σας. Χάρι στην τυποποιημένη βάση υλικού τους, τα συστήματα ελέγχου μπορούν να τοποθετηθούν όπισθεν οποιαδήποτε στιγμή, εάν αλλάξουν οι απαιτήσεις σας. 
Διαισθητικό γραφικό λειτουργικό σύστημα
Αυτό το νέο σύστημα ελέγχου κατάστασης προόδου ενσωματώνει μια μεμονωμένα διαισθητική γραφική λειτουργούσα φιλοσοφία. Έχει ως σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιό εύχρηστο και να είναι μόνο τόσο σύνθετο όσο και απολύτως απαραίτητο, βοηθώντας να καταστήσει τον έλεγχο κάθε διαδικασίας σαφή και ασφαλή. Όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται επιδεικνύονται για μια γενναιόδωρη οθόνη αφής πάντα. Μια ζωντανεψοντη αντιπροσώπευση διαγραμμάτων ροής καθώς επίσης και μια explosionproof έκδοση είναι διαθέσιμες.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 


1 η μηχανή υιοθετεί την οριζόντια δομή κυλίνδρων. lts η δομή είναι reasonabIe.
2 γεμισμένος άξονας σφραγίδων χρήσης αέρας που οδηγεί. Κατά την πλύσιμο. μπορεί να πραγματοποιηθεί με το νερό
3 fluidization χρήσης για να κοκκοποιήσουν και ο κόκκος είναι κοντά στη σφαίρα, η ροή του υπολοχαγού είναι καλή.
4 σύγκρινε την παραδοσιακή διαδικασία. 25% της κόλλας μπορεί να μειωθεί και ο χρόνος τοποθέτησης μπορεί να είναι.
5 ο χρόνος της μίξης σε ξηρό είναι 2 λεπτά και ο χρόνος να κοκκοποιήσει είναι 1 -4 λεπτά. Έναντι της παραδοσιακής διαδικασίας. 4-5 φορές της αποδοτικότητας αυξάνεται
6 στο ίδιο σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο, την ξηρά μίξη, η υγρασία που αναμιγνύουν και που κοκκοποιούν μπορούν να τελειώσουν. ο υπολοχαγός είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κκπ,
7 ολόκληρη η λειτουργία έχει ακριβείς ασφαλής και προστατευτικός

 

 

Prameters:

 

 

Πρότυπο

Ghl-150

Ghl-200

Ghl-250

Ικανότητα (λ)

150

200

250

Παραγωγή (kg/batch)

50

80

100

Προσμείξτε την ταχύτητα (r.p.m)

180/270

180/270

180/270

Προσμείξτε τη δύναμη (KW)

6.5/8

9/11

9/11

Χαράξτε την ταχύτητα (r.p.m)

1500/3000

1500/3000

1500/3000

Χαράξτε τη δύναμη (KW)

2.4/3

4.5/5.5

4.5/5.5

Ποσό αέρα πίεσης (m3/min)

0.9

0.9

0.9

 

 

Υγρός εξοπλισμός κοκκιοποίησης πιστοποιητικών CE 6.5 KW δύναμης με τη λειτουργία οθόνης αφής 0

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 
1. Έχουμε επτά τεχνικούς που παίρνει το διαβατήριο έτοιμο να ταξιδεψει όλοι πέρα από τον κόσμο για να σας προσφέρει την υπηρεσία σε.
2. Έχουμε την καυτή γραμμή 24hours για τη τεχνική υποστήριξη.
3. Παίρνουμε τη γραμμή 18hours Διαδίκτυο για τη τεχνική υποστήριξη.
4. Βιντεοκάμερα στο εργαστήριο για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να λύσετε το πρόβλημα μηχανών στην κατάσταση εργασίας.
5. Έχουμε τη τεχνική υποστήριξη μέσα κάτω από τη χώρα:
ΗΠΑ (διανομέας), διανομέας της Ιταλίας, Britishi (διανομέας), Ινδία (διανομέας)

 

 

Πληροφορίες επιχείρησης:

 

 

Είμαστε κυρίως προϊόντα η μηχανή pharma, μηχανή συσκευασίας pharma, και μίας χρήσης μη υφανθείς παίρνει τη μηχανή προϊόντων προσοχής. Το προϊόν μας περιλαμβάνει τη μηχανή πλήρωσης καψών, τη μηχανή Τύπου ταμπλετών, τη μηχανή μίξης σκονών, την αλέθοντας μηχανή σκονών, τη μετρώντας μηχανή καψών ταμπλετών, τη μηχανή συσκευασίας φουσκαλών, την κονσερβοποιώντας μηχανή, τη μηχανή μαρκαρίσματος, τη μηχανή μασκών προσώπου, τη μηχανή κάλυψης παπουτσιών, τη bouffant μηχανή ΚΑΠ, τη μηχανή μαξιλαριών σωμάτων wamer, τη θερμότερη μηχανή μαξιλαριών ματιών, τη μηχανή κρεβατιών φύλλων, το μη υφανθε'ν φύλλο που διπλώνουν τη μηχανή, τη μη υφανθείσα σκίζοντας μηχανή, κ.λπ. όλο το είδος μη υφανθείσας μηχανής προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Furis Group Co Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Harold Zhang

Τηλ.:: 0086-13515779235

Φαξ: 86-577-65503053

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα