Αρχική Σελίδα

Furis Group Co Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας μηχανή επιστρώματος ταμπλετών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας μηχανή επιστρώματος ταμπλετών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η εργασία γεμίζοντας μηχανών καψών πολύ συμπαθητική, συμπαθώ αυτήν την μηχανή! επίσης, το ηλεκτρονικό τρέχοντας αγαθό μηχανών καψών μετρώντας, η άλλη μηχανή συσκευασίας όπως το μαρκάρισμα της μηχανής λειτουργεί επίσης πολύ good.we έχει συνεργαστεί για περισσότερο από 4 έτη.

—— Muhammed Ali από τις ΗΠΑ

Η αυτόματη μηχανή Τύπου βομβών λουτρών και η αυτόματη βόμβα λουτρών συρρικνώνονται τη μηχανή συσκευασίας είναι φανταστικές, πολύ εκτός από το κόστος εργατικού δυναμικού μας. Θέλουμε να διατάξουμε περισσότερους.

—— Νερά του Jimmy από τις ΗΠΑ

Η μηχανή συσκευασίας φουσκαλών και η μηχανή Τύπου ταμπλετών, δεν τρέχουν ομαλό, μετά από να ρυθμίσουν, τώρα όλες οι μηχανές τρέχουν καλά, εμείς satifiy αυτοί.

—— Maico Polzella από την Ιταλία

Η καψών πλήρωσης μηχανών γυαλίζοντας μηχανή όλες μαρκαρίσματος μηχανών μηχανών ηλεκτρονική μετρώντας οργανώνεται πολύ καλά, έχουμε διανείμει τη μηχανή τους στην Ινδία για τρία έτη. Αυτή η επιχείρηση είναι αξιόπιστος προμηθευτής μηχανών pharma.

—— Dilip από την Ινδία

Είμαι Online Chat Now

Furis Group Co Ltd

1 2 3 4 5
Furis Group Co Ltd Furis Group Co Ltd Furis Group Co Ltd Furis Group Co Ltd Furis Group Co Ltd
Εργοστάσιο εργαστήριο μηχανών πλήρωσης καψών Ηλεκτρονικό μετρώντας εργαστήριο μηχανών εργαστήριο μηχανών συσκευασίας φουσκαλών Εργαστήριο διαδικασίας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : FRS
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η ομάδα Furis είναι α η μηχανή reaserch και η επιχείρηση πωλήσεων. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής για την κατασκευή της μηχανής pharma και της μηχανής συσκευασίας Pharma κ.λπ. Το κύριο προϊόν μας: μηχανή συσκευασίας φουσκαλών, μηχανή πλήρωσης καψών, μηχανή Τύπου ταμπλετών, πλήρωση σωλήνων και σφραγίζοντας μηχανή, catoning μηχανή, μηχανή μασκών προσώπου, μηχανή κάλυψης παπουτσιών, bouffant κάψουλα που κατασκευάζουν τη μηχανή, μη υφανθείσα τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή, μη υφανθείσα σχισμή και που η μηχανή, μηχανή τσαντών εγγράφου, πλαστικό φλυτζάνι που κατασκευάζουν τη μηχανή, ονομάζοντας τη μηχανή, κ.λπ.
Είμαστε κύριοι εμείς είμαστε κύριοι του εργοστασίου 3 μηχανημάτων, η κάλυψη περισσότερο από 10000 περιοχής το σύγχρονο τυποποιημένο worksho που τετραγωνικών μέτρων, έχει 80 επιδέξιους εργαζομένους. Εμείς αυστηρά σύμφωνα με ISO9001: το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2002 η παραγωγή, οι μηχανές παίρνουν την πιστοποίηση CE. Ο προηγμένος εξοπλισμός, η υψηλά τεχνολογία κατασκευής και το σύστημα επιθεώρησης επάρχων βεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων και την ακρίβεια. Με τον πλήρη εξοπλισμό παραγωγής, τη σταθερή ποιότητα, την αξιόπιστη απόδοση και το καλό afterservice.
Τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο δημοφιλή στη διεθνή αγορά.
«Η ανάπτυξη με τους πελάτες» είναι πάντα η διοικητική έννοιά μας. Πιστεύουμε την αξιοπιστία, την ευσυνειδησία, το τολμηρό πνεύμα, τη συνεχείς βελτίωση και τη δημιουργηκότητα στη διεύθυνση μιας επιχείρησης, υποδοχή που ο oversea πελάτης συνεργάζεται με μας.
Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

Η αξία μας

 

1. Υψηλός - ποιότητα + οικονομική λύση

 

 

Ομάδα FRS με την αντιστοιχία υποστήριξης τεχνολογίας της Κίνας επάνω υψηλός σας - ποιοτικές απαιτήσεις.

Η οικονομική τιμή ομάδας FRS μπορεί να σας παρέχει καλύτερα έλεγχος προϋπολογισμών.

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ομάδας FRS με την πιστοποίηση CE πιστοποίησης του ISO 9001 και άλλα qualitfications μπορούν guranttee εσείς που οποιοσδήποτε κίνδυνος στο selction μηχανών ή την εφαρμογή του προγράμματος.

 

 

2. Επαγγελματικό με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα

 

Οι εμπειρογνώμονες ομάδας κκπ FRS και οι μηχανικοί επικύρωσης μπορούν guid το πρόγραμμα και η αντιστοιχία εγγράφων σας επάνω το FDA cWho GMP.EU κκπ ΗΠΑ, κ.λπ.

Οι γενικοί προγραμματίζοντας εμπειρογνώμονες εργοστασίων FRS μπορούν να εξασφαλίσουν την ποιότητα projuect σας όχι μόνο σε όλα τα asepects, αλλά και την ευελιξία αποδοτικότητας δαπανών και το expandablity και την ασφάλεια.

Ο επαγγελματικός σχεδιασμός ομάδας FRS και η πεπειραμένη ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μπορούν να υποστηρίξουν το βέλτιστους χρόνο και το κόστος laor αποταμίευσης εφαρμογής του προγράμματός σας.

 

3. Μιας στάσης τεχνική υπηρεσία

 

Η ομάδα FRS με τους παγκόσμιους συνεργάτες μπορεί να σας παρέχει τρέχον technolog και να ξέρει πώς της επικύρωσης και της παραγωγής προγράμματος μηχανών.

Οι μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί FRS μπορούν να κάνουν το επί παραγγελία σχέδιο για να ταιριάξουν με επάνω την προδιαγραφή απαίτησης του χρήστη.

και κατασκευαστικός σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η ενεργητική και επαγγελματική ομάδα Α.Μ. μπορεί να σας παρέχει αποτελεσματικά μιας στάσης techical υπηρεσία από το δοκιμαστικό cFat δοκιμής δειγμάτων, ανάθεση εγκαταστάσεων, ΠΟΥ ΚΆΘΕΤΑΙ, traing στην τεκμηρίωση και την επικύρωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Furis Group Co Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Harold Zhang

Τηλ.:: 86-577-65527144

Φαξ: 86-577-65503053

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)